A régió meghatározó építőipari kivitelező cége a KŐHÁZ Zrt. cégcsoport tagjaként létrehoztuk a Kőház-Lak Ingatlanközvetítő Kft. , hogy a névadónkhoz/ anyacéghez méltó, magas szintű, új szolgáltatásainkkal tovább gyarapítsuk elégedett ügyfeleink sorát. 
 
A Kőház-Lak Kft. ingatlanközvetítésre és ingatlanforgalmazásra specializálódott, így kínálatunkban megtalálhatóak saját projektek, saját tulajdonú általunk felújított ingatlanok és ügyfeleink, partnereink eladó illetve kiadó ingatlanjai.
 
A teljesség igényeként, amennyiben szükséges, cégünk ügyvédje közreműködik az adás-vételi szerződések elkészítésében- előkészítésében és jogi tanácsadásban. Ezen kívül a jogszabályoknak megfelelően energetikai tanúsítványok elkészítését is vállaljuk. Így bátran mondhatjuk, hogy teljes körű ügyintézéssel, sokszínű szolgáltatásokkal és folyamatosan bővülő ingatlan kínálattal várjuk minden meglévő és új ügyfelünket/ partnerüket, akik kiadó vagy eladó ingatlant keresnek, eladnak.
 
Célunk egy fiatalos lendületű, partner és ügyfél központú, jól működő és jövedelmező ingatlanközvetítő cég felépítése, amely a jelenlegi ingatlanpiacon, megfelelő és folyamatos fejlődés mellett stabil pozíciót nyer.
 
Weboldalunkon a megfelelő menüpontokon keresztül jobban megismerhet minket, ingatlanjainkat, projektjeinket.


Szolgáltatásaink: